Ταυτότητα
Η www.animalbank.org είναι μια προσωπική ιστοσελίδα που η παρουσία της στο διαδίκτυο αντανακλά την ευαισθησία, την ανησυχία και τον προβληματισμό του δημιουργού της πάνω στα θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των ζώων του πλανήτη.

Το όνομα μου είναι Γιάννης και έχω την αίσθηση ότι με την παρουσία μου μέσω αυτού του site εκπροσωπώ εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Αυτό γιατί ξέρω πολύ καλά ότι έχουμε κάτι κοινό και θέλουμε να το μοιραστούμε.

Είναι η αγάπη μας για τα ζώα.

Είναι η ανάγκη που νοιώθουμε για να τα βοηθήσουμε.
Είναι η ευθύνη που μας σπρώχνει να υπερασπίσουμε το δικαίωμα τους στη ζωή.
Είναι η πεποίθηση που έχουμε ότι τα ζώα σε όλο τον κόσμο είναι τα πιο αδικημένα και κακοποιημένα πλάσματα της φύσης, όχι από την ίδια τη φύση αλλά από τον άνθρωπο. Είναι η κραυγή απελπισίας των ζώων που καθημερινά καλεί την συνείδηση μας να τα λυτρώσει από τον πόνο, τον τρόμο και τον εξευτελισμό που διαρκώς τους προκαλεί το ανθρώπινο γένος.
Είναι τέλος το χρέος που έχουμε να υπερασπιστούμε έναν πολιτισμό του οποίου όλοι εμείς είμαστε αποκυήματα και υπεύθυνοι για τον αν τελικά η ιστορία της φύσης τον καταγράψει ως ανθρώπινο ή ως απάνθρωπο.

Οραματίζομαι την δημιουργία μιας παγκόσμιας τράπεζας για τα Ζώα, η οποία θα υπερασπίζεται δυναμικά και αποτελεσματικά τα δικαιώματα των ζώων του πλανήτη. Αυτό το όραμα θέλησα να το μοιραστώ με όλους εκείνους τους ανθρώπους του κόσμου που αγαπούν τα ζώα και τη ζωή και που επιμένουν να ονειρεύονται έναν περισσότερο δίκαιο, ηθικό και όμορφο κόσμο για όλους ανεξερέτως τους κατοίκους του.

Αναζητώ συνεργούς σε αυτή μου την προσπάθεια τους ανθρώπους που σκέφτονται μα και που αισθάνονται μαζί. Ξέρω πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και μάλιστα είναι αρκετοί. Χρειάζεται όμως μια καλή αρχή, μια πρωτοβουλία, ένα όραμα που να μπορεί να εμπνεύσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους και να τους πείσει ότι αξίζει να αγωνιστούν για ένα καλύτερο κόσμο.
Η    κοινωνία    έχει    ήδη παραδεχτεί την ανάγκη να προστατεύσει τα πιο ανυπεράσπιστα μέλη της. Όσο δυσκολότερο     είναι να επιβάλλουν τα δικαιώματα τους, τόσο   μεγαλύτερη και η υποχρέωση της κοινωνίας να τα διαφυλάξει.

Αισθάνομαι την ανάγκη να διεκδικώ πια ενεργά, ως υπεύθυνος κάτοικος αυτού του πλανήτη, το αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα υπόλοιπα πλάσματα της φύσης.

 

Γίνε τώρα κι εσύ συνεργός στη δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας για τα Ζώα.
Της πιο ανθρώπινης τράπεζας του κόσμου!

Animal Bank

 

 

 

Copyright © 2008 Animal Bank.Org