Γίνε μέλοςΗ δύναμη μιας κοινωνίας είναι τα μέλη της

Αν αγαπάς πραγματικά τη ζωή, αν σέβεσαι τον εαυτό σου και το περιβάλλον , αν νοιάζεσαι για τα ζώα και θέλεις να τα βοηθήσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Γίνε μέλος του site www . animalbank . org και συνέβαλλε κι εσύ στον αγώνα για την δημιουργία ενός παγκόσμιου τραπεζικού ανεξάρτητου οργανισμού που θα υποστηρίζει δυναμικά και από θέση ισχύος τα δικαιώματα των ζώων του πλανήτη.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σου, γίνεσαι αυτόματα και χωρίς καμία υποχρέωση, υποστηρικτής της ιδέας για την ίδρυση της Animal Bank , της παγκόσμιας τράπεζας για τα ζώα. Η δική σου παρουσία ως υποστηρικτής της ιδέας αυτής θα ενισχύσει τις ενέργειες των διαχειριστών της τράπεζας να προχωρήσουν στην υλοποίηση του φιλόδοξου οράματος. Η εγγύηση για την διαφύλαξη των προσωπικών σου δεδομένων από τρίτους που δεν έχουν σχέση με το εγχείρημα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

 

Δώσε δύναμη και νόημα στον αγώνα της www.animalbank.org
να υποστηρίξει τη δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας για τα Ζώα.
Της πιό ανθρώπινης τράπεζας του κόσμου!

Γίνε τώρα κι εσύ (χωρίς καμία απολύτως δέσμευση)
μέλος της και ηθικός υποστηρικτής της φιλοσοφίας της www.animalbank.org
Να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε...!

* Τα μέλη της www.animalbank.org έχουν την δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης και πρόσβασης όσον αφορά τα νέα της Animal Bank, καθώς επίσης και της δημιουργικής παρέμβασης για την διαμόρφωση του υλικού της ιστοσελίδας. Τα μέλη της ιστοσελίδας θα έχουν προτεραιότητα για να αποτελέσουν τα ιδρυτικά επίτιμα μέλη της Animal Bank.

 
Copyright © 2008 Animal Bank.Org