ΓεγονόταΟι άνθρωποι είναι αμφίβια - μισό πνεύμα και μισό ζώο


www.peta.org , 30/4/2008

Επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ερευνούν και αναζητούν τα κεφάλαια ώστε να βρουν τρόπους να παραχθεί κρέας στο εργαστήριο-χωρίς δολοφονία οποιωνδήποτε ζώων. Η in vitro παραγωγή κρέατος θα χρησιμοποιούσε τα ζωικά κύτταρα μίσχων που θα τοποθετούνταν σε ένα μέσο που αυξάνεται και που αναπαράγει. Το αποτέλεσμα θα μιμούταν τη σάρκα και θα μπορούσε να μαγειρευτεί και να φαγωθεί. Μερικά ελπιδοφόρα βήματα έχουν γίνει προς αυτήν την τεχνολογία, αλλά είμαστε ακόμα αρκετά χρόνια μακριά από την κατοχή του in vitro κρέατος ώστε να είναι διαθέσιμοι στο ευρύ κοινό. Η PETA κάνει τώρα το βήμα και προσφέρει μια ανταμοιβή 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον πρώτο επιστήμονα που θα παραγάγει και θα φέρει στην αγορά το in vitro κρέας...www.peta.org , 2/4/2008

Αφού πληροφορήθηκε η PETA από τους υποστηρικτές στη Ρωσία που έχουν δει τις μπότες Gucci που γίνονται από τη γούνα φώκιας και πωλούνται σε εκείνη την χώρα, προτρέπει τους ιταλικούς οίκους μόδας στο να εξαιρέσουν όλες τις γούνες από τις συλλογές τους.
Με την πώληση της γούνας φώκιας η, Gucci είναι υπεύθυνη για τη φρίκη του καναδικού κυνηγιού φώκιας που έχει αποδειχθεί επανειλημμένα στο βίντεο.
Παρά τη δημόσια κατακραυγή σε όλη την υδρόγειο, οι κυνηγοί στον Καναδά κατασφάζουν εκατοντάδες χιλιάδες φώκιες κάθε χρόνο προκειμένου να πωλήσουν τα δέρματα και να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Οι δολοφόνοι της φώκιας με τις λέσχες "hakapiks" (λέσχες με έναν γάντζο μετάλλων στο τέλος), σέρνουν ζωντανές τις φώκιες πάνω στον πάγο με τους γάντζους που έχουν στις βάρκες, και αφού γδάρουν τα ζώα ενώ είναι ακόμα ζωντανά, πετάνε τα νεκρά σώματα τους σε τεράστιους σωρούς, αφήνοντας τα να σαπίσουν επειδή δεν υπάρχει αγορά για το κρέας τους...


12 Φεφρουαρίου 2008

Μια παγκόσμια καμπάνια που υποστηρίζεται από τις ηγέτιδες εταιρείες προστασίας των ζώων και από φιλανθρωπικές οργανώσεις ζητώντας ένα τέλος στις υπεραστικές μεταφορές ζωντανών ζώων που προορίζονται για σφαγή.
Νέο συγκλονιστικό μυστικό βίντεο αποκαλύπτει τις συνθήκες μεταφοράς ζωντανών ζώων και καλεί τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το εμπόριο...Κατά τη διάρκεια μιας μυστικής έρευνας Οκτωβρίου 2007 μέσα σε ένα σφαγείο της νότιας αμερικανικής, ερευνητές της PETA ανακάλυψαν την συγκλονιστική κατάχρηση που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της kosher σφαγής των βοοειδών. Το σφαγείο βρίσκεται στην Ουρουγουάη, και το κρέας εξάγεται και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ισραήλ.
Η κατάχρηση ήταν ιδιαίτερα φρικιαστική επειδή " η ανύψωση" της μεθόδου αντιστροφής που χρησιμοποιούν , προκαλεί στα βοοειδή φοβερό πόνο και φόβο.
Στο video που ακολουθεί φαίνονται μερικές μόνο σκηνές από τη σκληρότητα που καταγράφηκε μέσα στο σφαγείο.
..

Είμαι ένα ζώο: Η ιστορία της Ingrid Newkirk και της PETA πρεμιέρα σε HBO στις 8 μ.μ. στις 19 Νοεμβρίου


Αντιστέκεται. Δεν φοβάται. Είναι οδηγός. Έχει λαμπρή στρατηγική. Είναι ίσως το διασημότερο ενεργό στέλεχος για τα δικαιώματα των ζώων στον κόσμο. Αποτελεί μια αναλαμπή μέσα στην καθημερινή ζωή της PETA

Είναι η Πρόεδρος της PETA Ingrid Newkirk. Από τη στιγμή που ξυπνά, πολύ πριν από την αυγή, μέχρι το τέλος μιας μακριάς ημέρας παλεύει και αναλώνεται για τα δικαιώματα των ζώων. Συναντήστε τη γυναίκα που ίδρυσε την PETA. Δείτε πως περνά την ώρα της, βλέπει πόσο μακριά είναι πρόθυμη να πάει για να βοηθήσει τα ζώα, να ακούσει τι λένε οι δυσφημιστές της -μερικοί που φοβούνται οποιαδήποτε απειλή και άλλοι που είναι ζηλόφθονοι της επιτυχίας-και συναντήστε μερικά από τα ζώα που έχουν ωφεληθεί από την ακούραστη εργασία της.

«Είμαι ένα ζώο και θα σας δώσω μια γεύση γιατί η PETA είναι η πιο επιτυχημένη οργάνωση υποστήριξης των δικαιωμάτων των ζώων σε όλο τον κόσμο και προσφέρω μια εσωτερική ματιά σε μια ισόβια αναζήτηση της γυναίκας για να εξασφαλίσω στον κόσμο μια καλύτερη θέση για όλα τα ζώα».

www.peta.org

Σκηνές φρίκης σε αγρόκτημα με γαλοπούλες


Δεδομένου ότι οι αγοραστές προετοιμάζονται να γεμίσουν τα κελάρια τους με την εποχιακή τιμή, η ANIMAL AID επισκέφτηκε ένα τυχαία επιλεγμένο αγρόκτημα εκτροφής της γαλοπούλας: Γαλοπούλες Torbay στο Ντέβον.

Οι σκηνές που βεβαιώσαμε εκεί ήταν βαθειά ενοχλητικές. Μια μεγάλη σιταποθήκη, που διαιρέθηκε σε έξι περιοχές, φιλοξένησε τις εκατοντάδες των πουλιών, που προορίστηκαν για να είναι το κεντρικό πιάτο από τα πολλά σε ένα εορταστικό γεύμα Χριστουγέννων.

Πολλά από τα πουλιά σκεπάστηκαν από τα απορρίμματα τους και με τα αλληλοραμφίσματα τραυματίστηκαν και είχαν παραμορφωμένα πόδια και φτερά. Μερικά ήταν τόσο άρρωστα που ήταν ανίκανα να σηκωθούν από το ακάθαρτο πάτωμα...

Η Φρίκη των διακοπών σε αγρόκτημα χοίρων της βόρειας Καρολίνας


"Αυτή είναι η εποχή για να είστε τρομοκρατημένος-εάν είστε ένας χοίρος. Η νέα έρευνα της PETA μέσα σε έναν προμηθευτή τροφίμων Smithfield αποκάλυψε τη συγκλονιστική κατάχρηση, απέναντι ακόμη και στις μητέρες χοίρων και στα χοιρίδια. Προσέξτε το βίντεο που χρησιμεύει ως μια υπενθύμιση γιατί καθένας πρέπει να αφήσει το χοιρινό κρέας από το πιάτο του αυτή την περίοδο των διακοπών...

Βιολογική εβδομάδα


Σεπτέμβρης 2007

Η βιολογική εβδομάδα 2007, ο βρετανικός σε εθνικό επίπεδο εορτασμός των βιολογικών τροφίμων και ποτών της εβδομάδας του Σεπτεμβρίου 2007, πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο με το όνομα ` οργανικό Fortnight.`

Στόχοι αυτού του εθνικού εορτασμού είναι να ενθαρρυνθούν περισσότεροι άνθρωποι για να δοκιμάσουν τα βιολογικά τρόφιμα, με έμφαση στα βρετανικά βιολογικά προϊόντα και για να βελτιώσει την πληροφόρηση για τα θετικά οφέλη της υγείας μας από την καλλιέργεια των βιολογικών τροφίμων. Ο εορτασμός του οργανικού δεκαπενθήμερου 2007 θα περιλάβει τις εκατοντάδες των γεγονότων σε ολόκληρη τη χώρα, από την ελεύθερη δοκιμή στις βιολογικές αγορές farmers`. Εάν είστε στη Μεγάλη Βρετανία ή όχι, το βιολογικό δεκαπενθήμερο είναι η ευκαιρία σας να μάθετε περισσότερα για τα θετικά οφέλη των βιολογικών τροφίμων και της καλλιέργειας τους για την ευημερία των ζώων.

View further details on Organic Fortnight >>

http://wspa.org.uk/events.asp

www.wspa.org

Οι αγορές της Πενσυλβάνιας αρχίζουν να βελτιώνονται


Οι άγγελοι των ζώων στις ΗΠΑ είχαν μια ενθαρρυντική έναρξη σε αυτό το νέο έτος. Δεδομένου ότι η παρουσία μας έχει συνεχίσει να αυξάνεται και να διαδίδεται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε συγκεντρώσει τις προσπάθειές μας να οριστικοποιήσουμε τους στόχους μας στην Κοινοπολιτεία της Πενσυλβάνιας.

Στη νέα Ολλανδία, γραπτή οι ζωικές διαχειριζόμενες οδηγίες συντάσσονται και οριστικοποιούνται σε μια κοινή προσπάθεια μεταξύ του ιδιοκτήτη και των αγγέλων των ζώων στις ΗΠΑ για τη δημοπρασία των ζώων. Μία φορά που θα λάβει χώρα, η δημοπρασία στη νέα Ολλανδία θα εφαρμόσει αυτές τις οδηγίες και θα απαιτήσει από όλους τους υπαλλήλους τους να εμείνουν σε αυτές...


 

 

Γίνε τώρα κι εσύ συνεργός στη δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας για τα Ζώα.
Της πιο ανθρώπινης τράπεζας του κόσμου!


Animal Bank

 

 

Copyright © 2008 Animal Bank.Org