Διαδικτυακοί υποστηρικτέςΈνα μεγάλο ευχαριστώ για τους γενναιόδωρους υποστηρικτές μας ...!

Το διαδίκτυο είναι το ουσιαστικότερο μέσο διάδωσης μιας ιδέας στην παγκόσμια κοινωνία των ανθρώπων. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε αυτό το μέσο να "εκθέσουμε" θετικά το όραμα για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας για τα Ζώα.Ένα μεγάλο μέρος των χρηστών του κυβερνοχώρου είναι ευαισθητοποιημένο στο μεγάλο θέμα που αφορά τα δικαιώματα των ζώων. Ζητάμε τη βοήθεια οποιουδήποτε χρήστη, να προβάλει μέσα απο την ιστοσελίδα του ή μέσα από το blog του την ιδέα της Animal Bank. Χωρίς να επιβαρύνει τον server του μπορεί να τοποθετήσει σε θέση που θα επιλέξει ο ίδιος στον ιστοχώρο του ένα από τα παρακάτω banners, γράφοντας τον αντίστοιχο κώδικα σε εκείνο το μέρος. Μόλις ενημερώσει την παρούσα ιστοσελίδα για την καταχώρηση θα συμπεριληφθεί με ένα ανάλογο banner δικό του στην σελίδα αυτή της Animal Bank και θα κατέχει μια θέση μεταξύ των διαδικτυακών υποστηρικτών της ιδέας μας.

 

 

Κώδικας 1 ( 100x183) Κατακόρυφο
</form> <table bgcolor="#009933"> <tr><td width="100" height="183"><div align="center"><a href="http://www.animalbank.org/"target="_blank"><img src="http://www.animalbank.org/Picture_library/banner1_smol_kat.jpg" width="100" height="183" border="0"></a></div></td> <tr><td align="center"> </td> </tr></table> </form>

Κώδικας 2 ( 250x49) Οριζόντιο
</form> <table bgcolor="#009933"> <tr><td width="250" height="49"><div align="center"><a href="http://www.animalbank.org/"target="_blank"><img src="http://www.animalbank.org/Picture_library/banner1_smolgr.jpg" width="250" height="49" border="0"></a></div></td> <tr><td align="center"> </td> </tr></table> </form>

 

 

Διαδικτυακοί Υποστηρικτές της Animal Bank
Ιστοσελίδα
Περιγραφή
Προσωπική ιστοσελίδα με οικολογικό περιεχόμενο. Αναδεικνύει θέματα που αφορούν την προστασία της φύσης και της βιοποικιλότητας, το σεβασμό στο περιβάλλον, την αγάπη απέναντι στα ζώα και την ηθική διάσταση του δικαιώματος της ζωής.
Προσωπικό ιστολόγιο, ποικίλου περιεχομένου. Σκέψεις, απόψεις, ειδήσεις καθώς και άρθρα ειδικού ή γενικού ενδιαφέροντος.
Η ζωή, ο πόνος, τα δικαιώματα τών υπό εξαφάνιση όντων και η ζωή, ο πόνος, τα δικαιώματα τών όντων που ο άνθρωπος όρισε σαν "τροφή" του και "ψυχαγωγία" του, μας αφορούν εξ ίσου.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Χίμαιρα», είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της αγάπης της δημιουργού του για τα ζώα και για να γίνουν πιο ουσιαστικές και πιο συντονισμένες προσπάθειες στο θέμα εύρεσης των χαμένων κατοικιδίων, αλλά και στην διάδοση της Φιλοζωίας στην Ελλάδα.
   


 

Γίνε τώρα κι εσύ συνεργός στη δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας για τα Ζώα.
Της πιο ανθρώπινης τράπεζας του κόσμου!

Animal Bank

 

 

 

Copyright © 2008 Animal Bank.Org